ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

luni, 12 octombrie 2009

ORA 3. SI CATEVA MINUTE PESTE. NU AM PUTUT SA TREC PESTE O VIATA CURMATA DATORITA PROSTIEI. VITEZA!!!! UCIDE DRAGILOR! NU NUMAI PE VOI, CI SI FAMILIILE LASATE IN URMA! MAI MEDITATI ASUPRA ASPECTULUI. MERITA!!!

NOAPTEA PE ASFALT




Placut. Adrenalina maxima pe drumurile din Romania. In drum spre capitala. Din nou. Si din nou dau peste o alta drama pe drumurile publice. Moartea invarte coasa. Este pornita. Si are dreptate. Prea MULTA VITEZAAAA!! Un individ si – a incheiat socotelile cu viata. Ce ramane in urma sa, Dumnezeu cu mila!!!



Noi in masina. Asteptam. Blocaj. Trecute de miezul noptii orele. Si ne gandim ca mai este mult pana la destinatie. Suntem si putin furiosi. De parca insul mort ar fi facut cu tot dinadinsul gestul sau pentru a ne bloca noua drumul. Ne dezumanizam. Putini din coloana formata cred ca se gandesc la drama si la consecinte. Sunt grabiti. La fel ca si noi.

Plecam. Evident, dupa ce trecem pe langa o balta de sange si bucati din corpul saracului om, ce este imprastiat pe tot asfaltul. Autostrada!!Salvarea noastra. Acum recuperam. Viteza peste limita legala. Goana. Nimic nu am invatat!NIMIC!! Aceiasi dobitoci pe soselele patriei am ramas. Ne indraptam grabiti poate spre o alta tragedie! A noastra sau poate a unuia nevinovat. Deschideti ochii, dragi mei!!! VITEZA UCIDE. O stiti, dar degeaba!!!!!!

Hai paaaaaaaaa!!! Ca azi chiar am purtat centura de pe bancheta din spate!!

De la PODI semnalare!!!

Niciun comentariu: