ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 13 octombrie 2009

ILEANA IN ASTEPTAREA INCALECATORULUI DESCALECATOR!!!

FĂT, CEL MIC CE NU A VENIT!! SAU A VENIT DE TIMPURIU DAR CA AVORTON!!!







In copilarie, povestea de seara pentru adormit copii, continea intotdeauna un print, adica una bucata print, ce o salva pe Ileana, ce o strangea izmana. In cotidianul nostru mirobolant, Printul cel mic la stat si mare la sfat, zice el, doar el, calare pe cal alb si plecat sa o scoata pe Ileana din criza, a pierdut calul la barbut si sabia - cu care ar fi trebuit sa ucida balaurul cu trei capatani ,PE SE DE, PE NE LE SI UDE MEREU- a baut – o la Golden Sprit de suparare ca si - a pierdut calul.




La Golden Slitz Spritz, la o mare masa de taina, a intalnit – o pe nefasta Elena, diva fatala ce servea la mese si printre mese, sub mese adica si facandu si cruce cu limba a poftit sa o ia si el o tura pe pupila marelui stapan. Asta drept rasplata la bobarnacele si suturile n cur luate pe intreaga sa cruciada, ratata la mustata, de coalizarea scarbavnicilor balauri din opozitie.


Cum de la atata tabaceala luata de la Fat cel Mare, dosu i blindat, eroul nostru de sezon ar mai pofti o ciorba de potroace. Sa fie si fara os de ros. Numai zeama chioara si lunga, dar sa fie!!! Numai unul este primul print cel Mic si Ileana inca asteapta sa fie violatata ca de salvat s-a saturat.


Dintre toti printii portocalii, ne – am pricopsit cu Muc cel Mic, un slugarnic desavarsit si la cat de abitir a stat pres si capra marelui stapan, ar merita patentat si prezentat drept model la saloanele internationale de inventica sau ca jucarie sexuala in sex shopurile partidelor de guvernare.


Intre noi fie vorba, cred eu ca la porunca marelui carmaci, toti ar fi stat capra si propun ca organizatia lor sa nu se mai numeasca a portocaliilor ci a maimutelor incalecate.


In asteptarea noui Fat inca nefatat, va astept cu propuneri bune de incalecat!!! Hai paaaaaaaaaaa!!! Ca dau cu copita!!!


De la PODI si PITONU nechezare!!!!!

Niciun comentariu: