ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 3 octombrie 2009

DANSATI!!! CA - I SINGURA CALE DE A NU DERAIA CA SI TRENURILE DIN ROMANIA!!!!!!!  Hai neata!!!


     Ne – a cam luat pe nepregatite ploaia. Si – i trage cu talent de doua zile, cu sanse mari de a strica tot weekendul. Ramane sa inlocuim plimbarile cu activitati relaxante in casa si sa ne bucuram de faptul ca totusi, luni, va fi greva in sistemul bugetar si nu ne - om solicita prea mult. Slaba consolare insa, cand stii ca usor, usor se prabuseste tot sistemul acesta artificial in care traiesti. Iara din gasca de grevisti doar liderii au sa castige mandate de ministri. Exemple sunt destule. Sa trecem mai departe. Neinteresant subiect greva aceasta si cu urmari deja stiute.






     Ca ne –a luat ploaia pe nepregatite, nu –i ceva nou. Totul ne ia pe nepregatite in tara asta: fenomenele meteorologice, gargaragii politici instabili psihic, vedetele de carton fara secrete, arheologii, din vina carora nu s - au construit autostrazi :)), medicii care carpesc bolnavii cu leacuri babesti, profesorii care de 20 de ani cer in continu chenzina decenta.

     Un singur lucru – i sigur si – l stim deja: din an in an ne afundam si ne indatoram. Hai paaaaaaaaaaaaa!


PS: Normal, un nou prezident de am avea, cert este ca va fi tot un produs gold al scolii de partid! Ce – l vechi sau unicul. Hai ca am zis – o!!!


De la PODI pre zicere!!!

Niciun comentariu: