ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 28 octombrie 2009

CU MUSTIUCUL IN GURA!!! RAPSODIA LUI ZEUS IN ULTIMA REPREZENTATIE!


Cei care canta zilnic la un instrument, devin mai destepti, zic cercetatorii!!!Este o veste buna pentru noi si o solutie pentru cei care ne reprezinta. Daca nativ nu au fost binecuvantati de mama natura cu  inteligenta, poate ii ajuta cumva cantatul la un instrument sa se mai destepte.   Se pare ca, daca practica suflatul intr un instrument, o sa le mai creasca Iq – ul cu 7 procente. Ca in procente se discuta totul, luna aceasta. Il si vad pe Zeus cum ii dirijaza pe coristii ce i inalta ode. El nu mai are nevoie de acesta practica pentru ca i in exces iq –ul sau de lup de mare. Din cauza pestelui ingurgitat, evident !!!Mai este o vorba insa, pe care se face ca a uitat o !! Pestele de la cap se impute !!! stimabile….

Cred ca instrumentele de suflat sunt preferatele coristilor. La flaut ciripeste blonda. Un cantecel, pe post de slagar, ce va atrage turistii in mare goana spre Romanica. La saxofon o vad pe Mona, spaima infractorilor si mama ce a avortat Justitia. Cum i se dilata pupilele de atata corupti bagati la zdup pe ritm de jazz. La trompeta, ca altfel nu a fost, decat o Trompeta, evolueaza moaca/escroaca de la tineret si sport. A interpretat rapid o mica partitura si a fost scoasa iute din orchestra. Daca a lipsit de la repetitia cu furtul si a falsat…. !

Si dintre toate instrumentele unei orchestre, napasta a picat pe omul mic. In loc sa i se dea un instrument mai falnic, in ton cu rolul sau de prim, acest broscoi raios a cantat la tamburina cat ursul a dansat si s-a plimbat la toate parangheliile de pe la noi. Ca asta a facut in ultimul an de mandat, a colindat si la popor i a dat cu tifla. Nu poate homul daca nu va lua si al doilea mandat.

Asa ca puneti iute mana pe un instrument si bagati viteza. Poate va creste iq –ul in procente si mai prindeti un loc in orchestra. Ca in decembrie se va schimba dirijorul. Hai paaaaaaaaa !!! Ca a inceput prohodul !!!

De la PODI interpretare !!!

 



Niciun comentariu: