ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 7 octombrie 2009

INSOLATIE MARE!! MATELOT!! TRAGE PE DREAPTA SA MA RACORESC CU O DUSCA!!!

Un gigolo de Cotroceni






     Dupa ce cu mare tambalau i s-a cantat prohodu lui nefratele Ceausescu, a urmat o perioada de aproape 20 de ani cand la conducerea tarii au fost doar trei juveti. Si peste 10 pacalici sefi de Guvern. Ca am vazut o multime de stangacii, greseli si erori politice, derapaje economice si delapidari, tunuri de mare amploare sau jafuri sistematice asupra industriei, facute la lumina zilei, este deja istorie.

     Observ ceva cu totul inedit la domnia ultimului juvete. Mai zgomotos ca precedentii si cu un tupeu si joc de scena demn de Bulandra, stapanul absolut s-a inconjurat de o multime de fufe. Si nu putine. Nu au trecut multe zile de cand o marmota, unsa ministreasa, declara sus si tare ca este un soldat disciplinat in armata maimutelor portocalii. Sa intelegem ca daca i s- a cerut sa stea capra, domnia sa a si executat comanda?

     Sa fie oare domnia marelui barbat momentul in care se petrece marea revolutie feminina si doamnele si – au smuls sorturile si cu mainile in sold au luat fraiele conducerii gospodariei nationale? Sa inteleg ca pana sa observe noul mare carmaci potentialul de care dispune femeia, fusese epoca de piatra? Sau este doar o foame a lupului de mare care, tot dand la vasle cu lunile pe marile si oceanele lumii, il bantuiau femeile mai ceva ca uragnele si se masturba cu gandu la ele si la deschilotarile ce le va face pe uscat!

     Cert este ca oricare din variante ar fi adevarata, ne –am pricopsit cu ceata de gaini care se gaineata in curtea nationala. Si se plimba prin preajma Marelui Cocos pentru a fi calcate, remarcate si neremaniate.

     Numarati – le pe degete, sa nu le pierdeti sirul si incercati sa le gasiti utilitatea. In afara de o ciorba buna pe masa marelui Zeus, ca asta i soarta gainii batrane, mai pot sa ilustreze cumva o virilitate pierduta de timpuriu, in lungile nopti cu cer senin, suspinand pe puntea unui vas. Hai paaaaaaaaaaa!!!

Ma duc sa mai iau o viagra!!!!!Pote iese ceva…….. O erectie pentru fundul natiunii!!

De la PODI emancipare!!!

Niciun comentariu: