ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 27 octombrie 2009

CORUL LINGAILOR!!! ODE ELECTORALE!!!


   Niste idioti !! portocalii ! Cam asa sta problema. Desi zic ca nu mai scriu despre aceste personaje sinistre care ma deranjaza cu derapajele lor, pe langa faptul ca isi bat joc de anumite sectoare vitale ale societatii romanesti, acesti pupincuristi ce defileaza pe micile ecrane, se intrec in declaratii.

   Mai ieri, blonda de Plescoi declara raspicat ca se simte urmasa lui Zeus. Un alt gargaragiu portocaliu, cu nume nobil si tata celebru, ii ridica ode marinarului numindu l Napoleon al zilelor noastre. Sa nu va mai zic de piticania prima care a condus Guvernul si intr un an de zile nu a invatat alte expresii noi decat : da sefu ! sa traiti sefu ! se executa sefu !

   Vis-à-vis de acest ardelean micut simt o oarecare parere de rau. Pentru ca l percep ca pe un om cu inima mare, bine intentionat si cu bun simt, care poate ar fi voit sa faca lucruri bune, insa cand te incurci cu dracu, joci cum iti canta acesta. Asa ca a ramas doar branza buna in burduf de caine. Caine care l linge pe Zeus pe la cur.

   Orice cuvant ar rosti PreaPuternicul, este facut posta de gasca de idioti care isi mai si fac portdrapel din faptul ca ei nu gandesc si doar executa. O alta idioata la turism ne declara ca este un bun executant in armata maimutelor portocalii. Banuiesc ca la ordin a bagat mana in bugetul ministerului pentru banutiii de campanie electorala a lui Nuti Buze Late.

   Priviti i si voi cum ies in cor si ii ridica ode marelui barbat. Nimeni nu misca in front. Nimeni nu are pareri proprii sau contradictorii. Si daca le are, ii este frica sa le si gandeasca, de team ca va fi alungat de langa ciolan.

   Cum sa se schimbe ceva in bine cand lupul este paznic la oi sau cand hotul striga in gura mare Hotul !!!!

   Azi am scris despre aceasta culoare. Maine poate o sa graiesc despre cealalta ramura de trandafir. La fel de corupta si plina de lichele. Insa acolo lichelele au voie sa faca chiar si conjugari in public. Tot este ceva !!:))

Hai paaaaaaa !!! Ca ma apuca greata !!!!!

De la PODI ocara !!!


Niciun comentariu: