ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

joi, 22 octombrie 2009

CU BISTURIUL IN CAMARA MEDICINII!!!


Din lumea medicala, adunate !!!

     Recent, un copil de 10 ani a suferit o interventie chirurgicala prin care i s-a montat o mana bionica. Ma bucura tare vestea, atat pe mine, care vad ca tehnologia avanseaza, dar mai ales pe el, care acum isi poate folosi ambele manute la chestiuni manuale !!!! Plus ca , daca este implicata si nanotehnologia, timpii vor scadea si placerea obtinuta va fi maxima !!!

     Micşorarea de mamelon e tot mai cerută în clinicile estetice de catre domnite si domnisoare. Si de catre babastoace, banuiesc. Aceasta veste ma bucura mai mult pe mine, decat pe copilul de 10 ani, ce va beneficia si el curand de noua moda. Se economiseste spatiu si dintr o inghititura se inghite galusca. Faina treaba. Ma intreb si va intreb, ce se pierde din mamelon se castiga pe verticala, sfarcurile devenind niste zgarie nori ?

     Femeilor le plac pantofii cu toc înalt iar bărbaţilor le plac femeile care îi încalţă. Insa tocurile foarte înalte pot provoca diferite afecţiuni. Va intreb pe voi, ce i de ales? Intre un fund frumos, cu atitudine si semetie la adolescenta si prima sau a doua tinerete si o pozitie ortostatica deformata la batranete ? Sanctificarea posteriorului in dauna sanatatii este o solutie ? Din punctul meu de vedere, un fund pro fund si inaltat pe tocuri, este un monument pe viata !!!

     Ei da !!! Si in final, persoanele care circulă cu automobile decapotabile riscă să dezvolte severe afecţiuni ale urechii din cauza zgomotului de pe şosea şi a sunetului mult prea puternic al vântului. Dar daca masina este parcata si blonda prinsa n actiune la semi, demisol, scapa intreaga ? Eu cred ca risca si mai mult. De la prea mult avant, sa i se sparga chiar timpanul !!!

     Hai paaaaaaa !!! Ca s-a tampit planeta !!!

     De la PODI expertiza !!!


Niciun comentariu: