ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 10 octombrie 2009

MOARTEA pandeste la cotitura!




Recent, o mare tragedie a lovit comunitatea in care traiesc. Patru dintr-o lovitura s-au inaltat la cer pentru a li se infatisa greselile lumesti si a li se repartiza locul in Rai sau Iad. Tineri, casatoriti recent si impreuna cu parintii sotului, au spus adio acestei lumi.



Nu trebuie sa va mai spun ca un accident de masina a curmat aceste vieti. Ca si multe altele ce se petrec constant. Viteza, neatentie, amatorism, femeie la volan? Mai conteaza care din ele a fost cauza? Nefastul s - a produs. Ursitorile dadusera verdictul.

Scriu randurile acestea cu gandul la tumultul fiecarei zile. La toata agitatia sau inertia ce ne cuprinde, la ,,marile teluri,, sau ,, marile sperante,, daca vreti, ce ne calauzesc, ne anima si ne consuma toata energia. Sunt alegerile noastre cele mai potrivite? De multe ori renuntam la o iesire pentru a stranege bani, a face economii. Spunem: lasa, ca muntele nu se muta de acolo. Putem merge la anul! Sau este sfarsit de saptamana si tragem ca boii la jug, in cele doua zile libere, pentru nu stiu ce tampenie ce tine de planul material.

Vedem un zambet ce ni se adreseaza, o privire ce-i semnul unei posibile iubiri si ne este frica sa facem marele pas. Spunem mereu ca poate va fi o alta ocazie. Se poate! Insa cum am mai spus, doamna cu coasa lucreaza. Si nu asteapta….

Sper sa ajunga la loc cu verdeata ai mei cunoscuti.

De la PODI neputinta.

Un comentariu:

ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ spunea...

Din pacate asa este viata asta..."nu lasa pe maine ce poti face azi" ...moartea nu asteapta dupa nimeni :( imi pare rau pentru cunoscutii tai, e tragic ce s a intamplat...